top of page

Garantie

Wij geven 3 maanden garantie op de functionaliteit en 1 maand op de pasvorm.  Indien de schade aan de kousen veroorzaakt wordt door slijtage, onzorgvuldig gebruik, het smeren van crème of het aan- en uittrekken zonder hulpmiddelen, komt de garantie te vervallen.

Kwaliteit

 

Als u een klacht heeft, neemt u dan alstublieft contact met ons op.  Ook wij zijn niet feilloos en zoeken graag naar een oplossing. Natuurlijk kunt u ook uw complimenten aan ons kwijt.

Belt u ons op 085-130 8177 of per email info@snelterbeen.nl
 

SEMH

De SEMH is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die kwaliteitserkenningen afgeeft aan zorgaanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelenzorg.

Alleen zorgaanbieders die – na strenge toetsing – hebben aangetoond aan de hoge kwaliteits­eisen van de SEMH te voldoen, en te werken volgens de zorgvuldig vastgestelde kwaliteits­procedures, mogen deze erkenning voeren.

Snel ter Been is deze toetsing glansrijk doorgekomen en voldoet aan alle kwaliteitseisen.

NVCZ

De NVCZ is een verenging voor en door ondernemers en compressie-therapeuten van elastische kousen. Samen bundelen wij onze krachten op allerlei gebieden zoals zorgverzekeraars, scholing, kwaliteit, en nog veel meer. 

Belangrijk is, dat wij door lid te zijn van deze vereniging voldoen aan de voorwaarden met betrekking tot de klachtenprocedure voor de elastische kousen.  Uiteraard proberen wij altijd eerst zelf het geschil tussen de klant en onszelf op te lossen.  Komen wij er niet uit, dan kunt u via de site www.erisietsmisgegaan.nl uw klacht melden.

logo-semh-erkend_rgb_transparant_website.png
nvcz_logo_edited.png
Erisietmisgegaan.nl.png
Logo STB.png
bottom of page