top of page

Even voorstellen, wij zijn Snel ter Been, dé specialist op gebied van compressiezorg, in de volksmond steunkousen. Individueel zijn wij al jaren actief in de branche en zijn nu voor onszelf begonnen.  Voor wie ons nog niet kent, wij zijn Wilma Zweekhorst en Anita de Keijzer; 2 zeer enthousiaste en gedreven zorgverleners in de compressiezorg.

ANITA
DE KEIJZER

Zij houdt van veel gezelligheid om haar heen, met haar kinderen Tim (22 jaar), Fleur (20 jaar) en Lisa (20 jaar), familie, vrienden en kennissen. Als er niets te vieren is, bedenkt zij wel wat, want het leven is kort en je moet ervan genieten.  Ook in de werkomgeving moet de sfeer goed zijn, om zo tot ongekende hoogte te komen. Ben allergisch voor niets doen, een bezige bij zowel
zakelijk als privé.

IMG_3365_edited_edited_edited.jpg
Logo STB.png
IMG_3375_edited_edited_edited.jpg

WILMA
ZWEEKHORST

Als Wilma niet bezig is met klussen in en om haar eigen huis of dat van haar kinderen, is zij te vinden op de fiets ergens in het Westland of leest zij een goed boek.  Zij houdt van het thuis gezellig maken met een drankje en een hapje ter ontspanning.  In haar werkomgeving staat Wilma garant voor goede zorg, altijd in voor een gezellig praatje met klanten en collega’s.   

bottom of page